buna seara si mi pare ca v am gasit!intrebarea mea vad ,din ce am citit aici ,ca s a mai pus,sper sa gasesc si eu un raspuns la nelamuririle mele.Sunt casatorita cu un cetatean italian,locuim in Germania.Casatoria a avut loc aici dar am transcris o si in Romania.
In Romania eu am locuinta mea,unde este si adresa din buletin,aici nu am un ctr de inchiriere numai un anmeldung in locuinta,ctr este pe numele lui,
Avem impreuna si o fetitza in varsta de 2 ani.am inteles ca pot sa vin in Romania si bag divortzil si incredintarea copilului,
As putea sa inaintez si aici,copilu este si cetatean german si roman(certificat de nastere ptr ambele) dar eu nu vreau nimik de la el ,niciii un cent,vreau numai libertatea mea si a copilului meu,
Nu stiu in ce masura as obtine aici numa eu copilul dar as avea si pensie alimentara mare atat eu cat si copilul dar eu vreau,cum am mai spus numai libertatea noastra ,la amandoua,conteaza in instanta in romania ,daca aduc martori care sa spuna ce fel de om este el? violent ,betziv,,,si il suspectez chiar si de droguri,
Pot sa vin si maine cu copilul in Romania,lucrul pe care chiar o sa l fac cat de curand!!!
Va multzumesc mult.!
O sa aduc copila in Romania saptamana viitoare.
Stiu ca o sa ne fie greu la amandoua dar o sa incerc sa sun cat se poate de des..iar in noiembrie o sa vin acasa si o sa stau in Rom pana in martie la anul,,in timpul acesta vad ce fac,,maine am un termin la un avovat ,,numa ptr info,,sper sa se termine povestea asta urata!!
va multumesc ptr raspuns sa mi ajute d zeu
Divorț in germania
MC90
Cum pot proceda pentru a intenta cererea de divorț înaintea perioadei de un an de separare ( prevăzută de legislația germana) menționând ca noi încă ... (vezi toată discuția)