avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Ocasa familiala s-a lotizat in doua apartamente, respectiv terenurile aferente.S-a facut inscriere in CF comun, deoarece exista un perete despartitor comun , cat si racordurile( apa, gaz, canalizare, curent).
intrebarea mea este :- daca se poate face CF separata pe fiecare apartament,eu doresc sa intabul partea mea, iar cealalta parte nu doreste intabulare
- cum se pot imparti racordurile daca, racordul de apa si curent sunt pe un lot, iar canalizarea si racordul de gaz sunt pe celalalt lot.
ps. s-au dat numere cadastrale separate
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 17:47, 21 Februarie 2012
Dupa ce aveti cadastru, puteti solicita efectuarea unui bransament de gaze separat.E posibil sa va solicite acordul celuilalt.La canalizare la fel, aveti nevoie de autorizatie de constructie in ambele cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)
Acces la utilitati raynman_ raynman_ As dori un sfat in urmatoarea problema : suntem in acest moment 2 proprietari pe un teren. Utilitatile , respectiv apa,canalizare ,gaze si curent, vin de la ... (vezi toată discuția)
Alimentare cu apa rece lemia50 lemia50 Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele: 1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)