avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere PFA

Buna ziua. As dori sa stiu si eu care este procedura de inchidere a unui PFA. Si ce taxe trebuiesc platite, daca trebuiesc platite. Mentionez ca PFA-ul a fost deschis in urma cu 2 ani si nu a fost folosit deloc . In fine...cu ce acte si cam ce bani de taxe sa ma prezint ? Va intreb pt ca trebuie sa plec din oras pt asta si trebuie sa stiu ce iau cu mine. Nu gasesc nicaieri pe net un raspuns concret.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa fara activitate Anaarepere Anaarepere Buna ziua! Detin un PFA dar as vrea sa renunt la contractele pe care le am in momentul acesta si o perioada sa nu mai am activitate pe el. Este posibil sa il ... (vezi toată discuția)
Pfa neutilizat inchis vopmihai vopmihai Buna seara, am pfa deschis de aproximativ un an jumatate - aproape 2. Nu a fost folosit, a trebuit sa imi fac pfa in timpul in care lucram la o banca... Avand ... (vezi toată discuția)
Pfa cu finantare europeana anamaria.lupu anamaria.lupu buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o mare problema, tatal meu a inceput demersurile in cursul anului trecut pentru deschiderea unui pfa pe numele meu ... (vezi toată discuția)