avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce acte sunt necesare pentru ridicarea unui certificat ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce acte sunt necesare pentru ridicarea unui certificat constatator?

Buna ziua
va rog puteti sa imi spuneti ce acte sunt necesare pentru ridicarea unui certificat constatator fiindu-mi necesar pentru avocat.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:22, 20 Martie 2012
Si eu sunt interesat de acest lucru.
Poate raspunde cineva?

Multumesc
Mergeti la ONR unde aveti sediul firmei si faceti o cerere tip care se gaseste acolo..
poate aceste linkuri va lamureste..
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare functionare magazin alimentar si piese auto carmenbn carmenbn Ce autorizatii sunt necesare pt.functionarea unui magazin alimentar si al unuia de piese auto(inclusiv ulei,antigel)?De la ... (vezi toată discuția)
Preschimbare certificat de inregistrare scorus69 scorus69 Buna ziua va rog mult de tot sami spune ti cat ma costa taxele la ONRC pentru preschimbare certificat de inregistrare cu noul cod CAEN si inchidere punct de ... (vezi toată discuția)
Subventie apia leusan leusan De ce fel de documente sunt necesare pentru a lua subventie de la APIA pentru teren sun 10 HA? Cum ma pot interesa daca in urma cu 3 ani s-a ridicat ... (vezi toată discuția)