avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN 7022
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN 7022

Buna ziua, am o S.C. cu CAEN principal 7022 si secundar 5811 pot sa editez reviste si brosuri de publicitate???
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:44, 22 Februarie 2012
Codul CAEN pretabil este 5819 care include editarea de cataloage, gravuri, carti postale, felicitari, formulare, afise, reproduceri ale operelor de arta, materiale publicitare, alte tiparituri, edituri on-line de informatii statistice sau alte informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen tiparire tipizate (facturi, chitantiere, etc.) florin89 florin89 Buna ziua, Am cautat pe internet un raspuns la urmatoarea intrebare, dar nu am gasit nimic clar: Trebuie autorizatii speciale pentru a putea produce ... (vezi toată discuția)
Cod caen scriere articole in limba engleza Alexandru342 Alexandru342 Buna ziua. As vrea sa deschid un SRL-D, avand ca obiect de activitate scrierea de articole in limba engleza, pentru siteuri din strainatate, activitatea fiind ... (vezi toată discuția)
Este necesar caen de tiparire? ionelbaciu87 ionelbaciu87 Buna ziua avocatnet.ro, Ma gandesc sa incep o afacere cu felicitari/invitatii/calendare/etichete de sticle/etc.. personalizate pe care sa le fac la ... (vezi toată discuția)