avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incheiere contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incheiere contract vanzare cumparare

Va supun atentiei urmatoarea situatie:
La incheierea unei promisiuni bilaterale de vanzare cumparare sunt trecuri ca promitenti cumparatori ambii soti. Se poate face tranzactia de vanzare cumparare (finala) numai intre vanzator si unul dintre cumparatori? Adica unul din cei doi soti trecut in antecontract sa nu mai fie stipulat ca cumparator, ci doar ca sot al cumparatorului?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dorel Dulau , Consilier juridic 12:56, 21 Februarie 2012
DA, daca vanzatorul este de acord doar cu unul dintre promitenti, iar celalalat sot renunta a fi trecut in contractul de vanzare cumparare. De fapt daca unul dintre soti renuntaq la acest drept stabilit prin contract, de a fi cumparator.SUCCES!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea antecontractului de vanzare-cumparare IronMemo IronMemo Buna dimineata.Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. In data de 04.05.2015 am semnat un antecontract cu respectivul vanzator ,la care eu am ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare migota migota socrul meu Stefan D a incheit in 2008 un antecontract de vanzare cumparare - promisiune de vanzare (promitent vanzator si promitent cumparator) la notariat pt ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa banca transilvania snowmax snowmax Buna ziua.Sotul meu a solicitat un credit prima casa,Eu si fratele meu îl giram!Azi,trebuie sa mergem la notar pentru a încheia antecontractul,ce anume ... (vezi toată discuția)