avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

dupa divort casa personala se poate vinde dc. copilul e la sotie
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 14:49, 21 Februarie 2012
Cum a fost dobândită casa ? Înainte, sau în timpul căsătoriei ?

Dacă a fost dobândită înainte, sau dacă a fost dobândită în timpul căsătoriei prin moştenire sau donaţie, e bun propriu şi se poate vinde.

Dacă a fost cumpărată în timpul căsătoriei, e bun comun şi trebuie făcut partajul.
Daca este casa personala a dvs., da se poate trece la partajarea ei!!SUCCES!
casa a fost dobandita inainte de casatorie,dar faftul sa sunt divortat ,fetita nu ma incurca dc. vreau sa o vand,fetita e la sotie
Puteţi să o vindeţi fără nici un fel de problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare imobil între soți. este aceasta o soluție pentru ca imobilul să ajungă în final doar la copilul din a doua căsătorie? liabali liabali Buna ziua, vreau sa știu dc se poate sa vândă soțul meu partea lui din casa , mie, soției. Mai are un copil din alta căsătorie și vrem ca sa rămână ... (vezi toată discuția)
Mostenire Valentinablo Valentinablo Buna ziua Am un apartament 2 cam mostenire de la parinti dobandit inaintea casatoriei, sotul are si el un apartament cu 3 cam primit mostenire in timpul ... (vezi toată discuția)
Bunuri dobandite in timpul casatoriei LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Sora mea are o casa pe care a cumparat-o in parte cu banii de pe o garsoniera - aceasta garsoniera a fost a mamei mele - vinderea garsonierei si ... (vezi toată discuția)