avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venitul minim garantat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venitul minim garantat

Suntem o familie compusa din 5 persoane(sot,sotie,3 copii-14,16,18ani)eu proaspat somer.Realizam venituri lunare aprox.1200ron cu alocatii cu tot.Putem beneficia de vreo forma de ajutor pana la integrarea mea in munca?
Cel mai recent răspuns: iliesmaranda , utilizator 15:16, 21 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)
Mama singura cu 3 copii mozagabriele mozagabriele Buna seara! Am si eu o intrebare. Am o cunostiinta (vecina cu soacra mea) care este mama singura (nu e casatorita si nici nu afost) a trei copii (12,10 si ... (vezi toată discuția)
Alocatia de sustinere a familiei TheoM TheoM Buna ziua, doresc sa stiu daca pot beneficia de alocatia de sustinere a familiei, in cazul in care sunt somera, somajul fiind de 527ron pe luna, si am un ... (vezi toată discuția)