avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare in plata pentru functii similare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare in plata pentru functii similare

In art.2 din legea 283/2011 se spune ca pentru promovarea personalului in functii, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din unitatea in care acesta este incadrat.
Daca in unitate nu exista functii similare, cum se face salarizarea?
Cel mai recent răspuns: mceline , utilizator 13:42, 21 Februarie 2012
Cu putina imagnatie:) luati salariul prevazut de OG 9/2008 (pentru fp) sau OG 10/2008 (pentru contractuali), adaugati sporurile de care se beneficiaza, se taie 25%, se adauga 15% si va rezulta salariul aferent.
Lucrez la un spital. Am inteles ca voi fi promovata in functia imediat urmatoare celei de debutant, desi momentan lucrez in acelasi domeniu de aproape 5 ani, avand studii superioare de scurta durata si voi fi promovata datorita finalizarii studiilor superioare(de lunga durata). Functia urmatoare celei de debutant presupune un salariu mai mic. Mi se va micsora salariul sau ramane acelasi de pana acum?
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
mceline, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare studii superioare mceline mceline Buna ziua, Pana nu demult am fost incadrata in functia de informatician I (cu studii superioare de scurta durata) a unei unitati sanitare. Incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Cum se face avansarea in clasa a functionarilor publici? maricica25 maricica25 cu se face avansara in clasa a functionarilor publici dupa absolvirea facultatii de profil si cu cit se mareste retributia in acest caz (vezi toată discuția)
Promovare temporara in functie de conducere recs recs Buna ziua, am o nelamurire cu privire la salarizarea functionarului public numit prin promovare temporara in functie de conducere. Concret: daca un ... (vezi toată discuția)