avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legea nr. 544/2001 - veniturile unei persoane ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legea nr. 544/2001 - veniturile unei persoane remunerate de la stat

sunt cumva exceptate la la liberul acces privind informatiile de interes public veniturile unei persoane remunerata de la stat?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 06:55, 22 Februarie 2012
Functionarii publici si personalul contractual de conducere au obligatia de a completa anual declaratia de avere, in care teoretic ar trebui sa declare veniturile obtinute pe anul fiscal anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care dintre legi prevaleaza? Talida Covaci Talida Covaci Buna ziua, Ca urmare a unei solicitari pe care am trimis-o la Ministerul Apararii Nationale am fost informata ca nu mi se poate comunica valoarea (fie si ... (vezi toată discuția)
Declaratia de avere si de interese Danaioana Danaioana Buna ziua Dupa cum se stie, functionarii publici (si nu numai) trebuie sa isi declare averea si interesele, in fiecare an pana la data de 15 iunie, pentru ... (vezi toată discuția)
Personal contractual sau functionar public? stanceni stanceni Buna ziua, am o rugaminte. Am fost angajat la o primarie in baza unui contract de munca cu jumatate de norma, cu mentiunea ca nu sunt functionar public ci ... (vezi toată discuția)