avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de munca pentru cetatean din Republica Moldova
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de munca pentru cetatean din Republica Moldova

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru un cetatean din Republica Moldova care este angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata in cadrul unei societati din Bucuresti si are permis de sedere care expira in data de 01.09.2009, trebuie sa-i intocmesc carnet de munca. Mentionez ca este tanar absolvent al Universitatii Bucuresti si nu a mai avut intocmit pana acum carnet de munca.
Va multumesc,
Laura Old
Cel mai recent răspuns: Laura Old , utilizator 10:27, 12 Noiembrie 2008
strainii pot fi angajati numai dupa obtinerea unui "permis", sau "autorizatie" de munca, vedeti ORDONANTA DE URGENTA nr. 56 din 20 iunie 2007 privind încadrarea în munca si detasarea strainilor pe teritoriul României, exista o intreaga procedura pe care trebuie s-o urmati, inclusiv dovada ca nu aveti niciun candidat roman pentru postul respectiv, mai intrebati la ANOF
=D>
era vorba de carnet de munca .... ANOFM nu prea are de-a face cu carnetele de munca , mai bine la ITM ;)
Din moment ce este angajat al societatii noastre inseamna ca are permis de munca si au fost indeplinite toate formalitatile cu privire la cetatenii straini. Am intrebat si la ITM si mi-au spus acelasi lucru ca Elis, am voie sa ii fac carnet de munca.
Multumesc inca o data ! :):):)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)
Sunt cetatean din republica moldova, vreau sa ma angajez pe o ... Oplop Oplop Sunt Cetatean din Republica Moldova, vreau sa ma angajez pe o perioada determinata de 9 luni, la obtinerea permisului de sedere nu se va cere avizul de ... (vezi toată discuția)
Angajare student din republica moldova ionela11 ionela11 Buna ziua, Societatea ar vrea sa angajeze un student din Republica Moldova care are \"permis de sedere temporara, student drept de munca\" in Romania. ... (vezi toată discuția)