avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt Cetatean din Republica Moldova, vreau sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt Cetatean din Republica Moldova, vreau sa ma angajez pe o ...

Sunt Cetatean din Republica Moldova, vreau sa ma angajez pe o perioada determinata de 9 luni, la obtinerea permisului de sedere nu se va cere avizul de angajare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 7 Mai 2023
Pentru cetățenii din Republica Moldova,încadrați în muncă pe teritoriul României cu contract individual de muncă cu normă întreagă, pe o perioadă de maximum 9 luni într-un an calendaristic, nu este necesară obținerea avizului de angajare pentru încadrarea în muncă pe teritoriul tariii.

Pentru obținerea vizei de lungă ședere pentru angajare trebuie să depuneți documente prin care să se facă dovada că solicitantul se încadrează în categoriile de cetățeni străini care pot fi încadrați fără aviz de angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa angajez un cetatean moldovean alsantcalsan alsantcalsan Vreau sa angajez un cetatean moldovean pe o perioada de 2 luni, care ar fi procedura de angajare? Stiu ca cetatenii moldoveni au drept de sedere in Romania ... (vezi toată discuția)