buna ziua am o intrebare o cunostiinta are cateva masini in leasing ,a platit la timp ratele o perioada dar de cand cu criza a trait numai din amanari de plata ,a avut o amanare de plata de curand si in ziua respectiva trebuia sa plateasca o suma de 4000 ron insa nu a putut plati decat 3500ron,a sunat pt confirmarea platii si a anuntat ca va plati in urmat zile si diferenta ,dupa doar 3 zile de la incident a pus si diferenta de suma insa din pacate cei de la leasing au zis ca este prea tarziu si faptul ca contractele au fost reziliate,si ca i-au trimis o notificare pe mail ,intrebarea mea este ce se poate face ?o vor chema la reconciliere credeti ca este posibil?
Sa incerce sa i-a legatura cu cei de la societatea de leasing. Este posibila o intelegere intre parti. In cazul in care situatia este asa cum o prezentati...
Dauna totala
alexutu
Buna seara! Am fost implicat intr-un accident de circulatie din care a rezultat avarierea autoturismului meu si ranirea sotiei vinovat fiind un taximetrist ... (vezi toată discuția)