avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deschiderea unui cabinet in curte comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deschiderea unui cabinet in curte comuna

Am un apartament intr-o casa in care locuim 3 familii. Curtea este comuna. Una dintre colocatare si-a deschis un salon de reflexoterapie, masaj, etc. Toti pacientii trec prin curtea comuna. As dori sa stiu nu trebuia sa ne ceara acordul pentru deschiderea cabinetului (este deschis de cativa ani)? Daca da , ce act normativ reglementeaza acest lucru.? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:41, 22 Februarie 2012
Sigur ca pentru deschiderea unui punct de lucru trebuie sa existe uneori acordul sau acceptul vecinilor, dar atentie, daca este vorba de proprietari si nu de locatari, chiriasi ai unor imobile.
Daca sunteti proprietar al acelui apartament ar trebui sa aveti in catele de proprietate si cota
indiviza de proprietate comuna, care poate cuprinde si acea curte sau nu.
Sunteti sau nu proprietar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare salon masaj ektcib ektcib ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare si anticelulitic? ce dotari minime conform legii sunt ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare a unui salon de masaj andreea_motoc andreea_motoc Ce acte sunt necesare pentru obtinerea unei autorizatii de functionare a unui salon de masaj de relaxare, anticelulitic , reflexoterapie , terapeutic, ... (vezi toată discuția)
Acord vecin deschidere salon masaj erotic in vila ContSters253267 ContSters253267 Situatia este urmatoarea: Imobil tip vila cu un singur numar postal si 2 apartamente, unul cu intrarea prin fata, unul cu intrarea prin spate. Exista spatii ... (vezi toată discuția)