avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Acord vecin deschidere salon masaj erotic in vila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Acord vecin deschidere salon masaj erotic in vila

Situatia este urmatoarea: Imobil tip vila cu un singur numar postal si 2 apartamente, unul cu intrarea prin fata, unul cu intrarea prin spate. Exista spatii comune in vila iar curtea este comuna.
La apartamentul "A", proprietarul doreste deschiderea unui salon de masaj erotic.
Doresc sa stiu daca este necesar acordul proprietarului apartamentului "B".
La infiintarea unei societati comerciale sau la deschiderea unui punct de lucru, in cazul in care spatiul respectiv face parte dintr-un imobil cu mai multe apartamente, (vila), va este necesar acordul vecinilor direct afectati, chiar daca nu aveti asociatie.

Poate ii faceti un abonament lunar la salon vecinului ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord pentru societate comerciala in apartament valiilie valiilie O societate comerciala poate functiona intr-un apartament doar cu acordul celorlalati proprietari? Care proprietari, de pe palier, scara, bloc? Ce acte ... (vezi toată discuția)
Salon masaj erotic la bloc aida1 aida1 In blocul in care locuiesc s-a deschis, la etajul 1, un Salon de Masaj. Adica un bordel, in care \"fetele\" isi desfasoara activitatea. La infiitare mi mi-a ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei si aspectului locuintei fara acordul proprietarilor direct afectati MishaH MishaH Buna ziua! Locuiesc la primul etaj dintr-un bloc de locuinte de patru nivele. La parterul blocului - sub apartamentul meu, in urma cu cativa ani, ... (vezi toată discuția)