avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mama beneficiaza de pensie, mai poate primi un alt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mama beneficiaza de pensie, mai poate primi un alt ajutor social?

Mama mea este pensionara cu o pensie de 475 ron. In urma unor accidente vasculare pe care le-a suferit a ramas cu paralizie pe o parte (nu poate vorbi,nu se poate ingriji singura necesita ingrijiri medicale).Mai poate beneficia de vreun ajutor social? Mentionez ca si tatal meu este internat intr-un centru social cu probleme de sanatate(retentie urinara)

Alte discuții în legătură

Pensionare pe caz de invaliditate sau de urmas ionutberar ionutberar Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatorul caz. Mama mea are 58 de ani si are diabet, probleme cu inima (tensiune) si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap - persoana complet imobilizata in urma avc major dunguta dunguta Mama mea in varsta de 86 ani , a suferit un AVC major ( de trunchi cerebral) cu 8 luni in urma , ramanand complet paralizata de la gat in jos . In prezent ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate gutica gutica buna ziua , mama mea are pensie de handicap in jur de 230 lei pentru glaucom. in ultimii 6 ani a avut 2 accidente vasculare care s-au soldat cu o semipareza ... (vezi toată discuția)