avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achizitionare proprietate cu teren de catre un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achizitionare proprietate cu teren de catre un cetatean UE

Buna ziua,
Imi puteti spune care este legislatia in vigoare cu privire la achizitionarea de proprietati de catre cetatenii UE dupa expirarea perioadei de tranzitie de 5 ani prevazuta in Tratatul de aderare, la 1/01/2012?
Va multumesc anticipat.
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Dreptul la proprietate in cazul renuntarii la cetatenie ada_kol ada_kol Buna ziua, Stiu ca intrebarea a mai fost pusa anterior, dar raspunsul dat de dvs. e putin neclar pt mine. M-ar interesa sa aflu ce inseamna SEE ca sa-mi dau ... (vezi toată discuția)
Sucesiune teren agricol cetatean strain stefan44 stefan44 Buna seara! In urma decesului tatalui sunt chemat la succesiunea unor terenuri agricole. Numai sunt cetatean roman,traiesc in Germania. Ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Intabularea unui obiect in romania pentru un cetatean strain Alas Alas Buna ziua tuturor, Sunt cetatean german de origine romana plecat din Romania in anii 80. Va rog sa ma ajutati .Despre ce este vorba?Am cumparat in anul 1991 ... (vezi toată discuția)