In cursul anului 2011, timp de 6 luni am avut 2 persoane cu care societatea a incheiat contracte de prestari servicii, carora societatea le-a retinut si virat impozitul in cota de 16%.
Va rog sa-mi spuneti pentru aceste 2 persoane, societatea are obligatia de a completa si depune declaratie 205?
Da, sunt contracte de prestari servicii, dar societatea a calculat, retinut si virat impozitul pe venit asa ca tot ea are obligatia depunerii D 205. Eu asa am inteles din ceea ce am citit si as dori sa fiu sigura ca asa este.
vedeti tipurile de venit prevăzute in declaratia 205 si unde incadrati dvs. sumele plătite persoanelor fizice. Intrucat pentru luna in care aţi facut plătile respective si ati retinut impozitul la sursa ati completat formularul 100, vedeti ce incadare a venitului ati facut atunci, ca sa corespunda cele două formulare.
Contract civil
dana manea
lucrez intr-o institutie publica. de carand am angajat pe cineva cu contract civil. nu stiu cum il platim. are o remuneratie bruta de x lei din care viram 10% ... (vezi toată discuția)