avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contul la banca pentru I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contul la banca pentru I.I.

Buna ziua, as dori sa stiu daca am cont pe persoana fizica, personal, la banca, pot folosi acest cont pentru a-l trece pe facturile I.I. personale? sa primesc bani de la clienti in acest cont?
Cel mai recent răspuns: BobyGogo , utilizator 06:25, 22 Februarie 2012
Trebuie sa aveti cont bancar separat pe I.I prin care sa faceti numai operatiunile specifice afacerii.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)
Pfa - realizare site-uri web earlysunset earlysunset Sunt la inceput de drum si am nevoie de cateva raspunsuri. Am \\"rascolit\\" internetul si am gasit tot felul de pareri diferite. Va rog sa imi raspundeti ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pfa anamariamorogan anamariamorogan Buna, De curand am devenit PFA. Va rog sa imi spuneti daca prin lege sunt obligata sa am un cont bancar pe persoana fizica sau juridica. Ma gandesc ca ar fi ... (vezi toată discuția)