avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... somatie executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

somatie executare silita

am avut un credit la o banca,mai aveam de platit vreo 9 rate o suma de 930 lei,nu am mai avut posibilitate sa platesc ratele,in urma cu vreo 2 luni am primit o somatie de plata de la o firma de recuparare creante in care mi se cerea sa achit suma de 945 lei ,neavand posibilitate nu am achitat-o,ieri am primit o alta somatie de plata de la aceassi firma sa achit pana in 15.02 suma de 244,73 ron ,plata acestei sume garantandu-mi inchiderea dosarului fara alte cheltuieli aditionale,pe langa aceata somatie mai aveam in plic o instiintare de executare silita asupra bunurilor si veniturilor pana la suma de 244,73 ron +cheltuieli suplimentare.Acuma intrebarea mea este : datoria mea este de doar 244,73 ,sau mi se face executare pe o parte din suma datorata?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 18:48, 21 Februarie 2012
Este doar escrocherie.Executarea silita o face doar executorul judecatoresc sau cel bancar in temeiul incuviintarii silite a instantei de judecata.Nu dati curs acestor cereri.Dvs.sunteti debitor la banca,in temeiul contractului incheiat cu acea banca,si nu cu o firma de recuperare.
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
andymaurul, utilizator
[editat citat]
tot asa ma gandeam si eu pentru ca din moment ce se ajunge la tribunal execuatrea silita s-ar face pentru toata suma datorata 945 nu numai pentru 244,73,s-au datoaria mea a scazut la 244?
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Doar instanta de judecata va stabili acest debit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita alialex alialex Tatal meu are o datorie la o anumita banca si am vazut ca figureaza pe portalul ministerului Justitiei cu un dosar de încuviinţare executare silită DOSAR ... (vezi toată discuția)
Rezolvare divergenta cu firma recuperare credite shagyy83 shagyy83 Buna ziua! Am o problema cu o firma de recuperare credite, care a preluat datoria care o aveam catre o banca pentru un card de credit. Datoria am platit-o, ... (vezi toată discuția)