am avut un credit la o banca,mai aveam de platit vreo 9 rate o suma de 930 lei,nu am mai avut posibilitate sa platesc ratele,in urma cu vreo 2 luni am primit o somatie de plata de la o firma de recuparare creante in care mi se cerea sa achit suma de 945 lei ,neavand posibilitate nu am achitat-o,ieri am primit o alta somatie de plata de la aceassi firma sa achit pana in 15.02 suma de 244,73 ron ,plata acestei sume garantandu-mi inchiderea dosarului fara alte cheltuieli aditionale,pe langa aceata somatie mai aveam in plic o instiintare de executare silita asupra bunurilor si veniturilor pana la suma de 244,73 ron +cheltuieli suplimentare.Acuma intrebarea mea este : datoria mea este de doar 244,73 ,sau mi se face executare pe o parte din suma datorata?
Este doar escrocherie.Executarea silita o face doar executorul judecatoresc sau cel bancar in temeiul incuviintarii silite a instantei de judecata.Nu dati curs acestor cereri.Dvs.sunteti debitor la banca,in temeiul contractului incheiat cu acea banca,si nu cu o firma de recuperare.
[editat citat]
tot asa ma gandeam si eu pentru ca din moment ce se ajunge la tribunal execuatrea silita s-ar face pentru toata suma datorata 945 nu numai pentru 244,73,s-au datoaria mea a scazut la 244?