avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Convocare adunare generala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Convocare adunare generala

Buna seara! Doresc sa aflu daca Normele Metodologice de aplicare a Legii 230/2007 au efect de lege mai precis daca un paragraf din norme este peste legea 230, deoarece la art.14 pct 5 din norme se specifica ca daca la reconvocarea Adunarii Generale daca exista dovada ca toti membrii au fost convocati pot fi luate hotarari cu 50%+1din cei prezenti .Dovezile convocarii si reconvocarii sunt afisajul de la avizier SI tabelul nominal cu semnaturi pt convocator! In legea 230 nu apare acel SI !! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: proprietaru , utilizator 22:14, 21 Februarie 2012
nu este nevoie de convocarea pe baza de tabel!
cei interesati de bunul mers al asociatiei (sau cei ce vor sa puna bete in roate) vor vizualiza AVIZIERUL asociatiei, asa ca este suficient legal convocatorul afisat in termen.
este necesar SI tabelul,deoarece este nevoie in caz de contestatie in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ag asociatii proprietari ContSters206845 ContSters206845 La AG reconvocata este obligatorie pe langa afisarea la avizier a convocarii si tabelul nominal cu semnaturi ? In legea 230,nu se specifica acest lucru,iar ... (vezi toată discuția)
Convocare / reconvocare adunare generala extraordinara a proprietarilor emilia160189 emilia160189 Buna ziua, Poate avea loc Adunarea Generala Extraordinara reconvocata la numai o ora dupa prima convocare, daca proprietarii au fost instiitati simultan cu ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se suspenda adunarea generala (sfertul academic) si care este termenul minim pentru reconvocare? cyan cyan Art. 24 din Legea 230/2007 prevede ca (1) Adunarea generală poate adopta hotărâri, dacă majoritatea proprietarilor membri ai asociaţiei de proprietari ... (vezi toată discuția)