avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Fise Fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Fise Fiscale

Buna,

Spuneti-mi va rog daca am depus fisele fiscale si apoi am observat ca nu este trecuta data angajare si incetare la cei angajati sau contracte incetate in 2011, trebuie depusa rectificativa. Fisele ca suma sunt corecte doar in chenarul data angajare si incetare nu e completat.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:24, 21 Februarie 2012
Buna ziua!

Puteti corecta fisele fiscale incomplete pe care le-ati depus prin depunerea unor fise fiscale rectificative. Acestea se vor intocmi pe acelasi formular ca si fisele care se corecteaza, bifandu-se casuta cu nr.4 "Fisa fiscala rectificativa" aflata pe prima pagina a formularului, in stanga,sus.

Spor la treaba!
Nu cred ca este o problema, dar, pentru a fi totul perfect, faceti rectificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala macarie dennise macarie dennise oare pentru administrator trebuie sa se depuna si fisa fiscala pe 2010 ? (mai are si alt loc de munca cu contract) (vezi toată discuția)
Eror d112 kinga79 kinga79 Am erori pe recipisa, corectez si trebuie sa depum declaratie rectificativa? (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari si d112 simoalin simoalin Am urmatoarea situatie: Asociatie de Proprietari (Bucuresti) din 2000, isi platesc darile catre stat (aferente angajatilor cu mandat, conventie civila, etc) ... (vezi toată discuția)