avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii comision depunere salariu pe card
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

comision depunere salariu pe card

Buna seara,
exista vreo reglementare cu privire la plata comisionului pentru depunerea salariului pe card? Acest comision trebuie retinut salariatului?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CRICAT2002 , utilizator 19:38, 22 Februarie 2012
Reglementarea care e se refera ca nu trebuie sa obligi salariatul sa-si incaseze salariul in cont bancar de card.
Comisionul trebuie platit de firma, asa mi se pare normal.
multumesc de raspunsuri! Stiu de reglementarile cu privire la ne obligativitatea primirii salariului pe card.
Situatia este urmatoarea ... majoritatea salariatilor primesc salariul printr-o anume banca. Sotul meu are card la alta banca. Angajata care vireaza salariile le vireaza in banca principala pe toate si apoi se face transfer la celelate banci rezultand de aici un comision intre banci. As vrea sa stiu daca se poate evita acest comision.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încasarea salariului pe card alexandra75radu alexandra75radu Buna ziua. Lucrez la RATB și incasez salariul pe card la banca BRD (banca cu care RATB are incheiata convenție). Doresc să îmi transfer cardul de ... (vezi toată discuția)
Obligata de angajator sa-mi deschid cont la o anumita banca alexiaalina alexiaalina Pot fi obligata sa-mi deschid cont la o banca anume impusa de angajator pentru a-mi putea primi salariul?? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Contul bancar, plata on-line si registrul de casa ContSters235906 ContSters235906 Buna ziua, ma poate ajuta cineva in urmatoarea speta??....La asociatia de prop.unde activez ca administrator,mi s-a propus sa fac in asa fel incat oamenii ... (vezi toată discuția)