avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... cumul de functii?
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

cumul de functii?

in anul 2008 am fost numit prin decizie inspector ssm si su,la 3 luni de zile am fost trimis sa fac cursurile de RSVTI-ISCIR,am primit decizie si pentru acest post,in legea 319 a ssm spune ca daca am ssm pot sa m-ai am cel mult su sau mediu,deci am un cumul de functii in prezent?pot sa cer angajatorului un contract de 2 ore pentru rsvti?in fisa postului sunt prinse cele trei meserii cu atributii si nu se specifica ca am acceptat acest cumul de functii.
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 02:25, 23 Februarie 2012
Probabil sunteti lucrator desemnat care se ocupa de activităţile de prevenire şi protecţie, in cazul acesta NM de aplicare a L 319/2006 aprobate prin HG 1425/2006 cu modicari si completari ulterioare nu prevad o limitare a activitatilor complementare.
Doar daca sunteti lucrător in cadrul serviciului intern de prevenire şi protecţie se limiteaza activităţile complementare la prevenirea şi stingerea incendiilor şi protecţia mediului si atunci puteti solicita un alt contract pt activitatea de RSVT-ist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrator desemnat ssm mcv mcv Care sunt legile si HG cu ultimele completari, care definesc atirbutiile unui lucrator desemnat SSM intr-o firma cu 244 lucratori? Am o functie de ... (vezi toată discuția)
Inca o functie in plus micutu50 micutu50 Buna ziua, Sunt angajat ca si Coordonator SSM, cadru tehnic PSI, responsabil mediu si RSVTI, Intre timp firma vrea sa fiu si inspector in protectie ... (vezi toată discuția)
Lucrator desemnat suciu_diana suciu_diana Buna ziua, lucratorul desemnat trebuie sa fie angajat in compania respectiva cu contract de munca? Sau acesta poate sa isi indeplineasca atributia ... (vezi toată discuția)