avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

Buna ziua - ma intereseaza daca tatal meu nascut in luna 06 anul 1950 , cu stagiul de cotizare 28 ani poate solicita pensionare anticipata sau anticipat partial , anul acesta ( deocamdata e angajat ). Multumesc pentru raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 14:39, 22 Februarie 2012
Nu indeplineste conditia de stagiu complet de contributie de 35 ani Pensie pt.limita de varsta in iunie 2015,cand implineste 65 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua , ma bate tatal meu la cap sa ma interesez daca nascut in 1960 cu 30 de ani si 2 luni vechime in campul muncii din care 16 ani si 6 luni lucrati in ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia la dreptul de pensie flory_a42 flory_a42 Tatal meu este nascut pe 05.01.1952,are perioada contributiva 23 ani,10 luni si 13 zile,perioada necontributiva(stagiul militar) 1 an,4 luni si 2 zile,deci un ... (vezi toată discuția)
Pensie de varsta robertaarmena robertaarmena Buna ziua! Tatal meu implineste 60 de ani i septembrie anul acesta;are 39 de ani si 2 luni stagiul de cotizare ,fara nici o grupa; Cand poate iesi cel mai ... (vezi toată discuția)