avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concedii medicale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concedii medicale

Buna ziua
va rog sa imi spuneti care este termenul limita de depunere a certificatelor medicale pe 2011 la casa de sanatate de catre angajatorul care doreste recuperarea sumelor de la FNUASS?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:29, 22 Februarie 2012
Conform OUG nr. 36/2010 - modificarea si completarea OUG nr. 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate

10. La articolul 40, alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
„Art. 40. — (1) Indemnizatiile pot fi solicitate pe baza actelor justificative, in termen de 90 de zile de la data de la care beneficiarul era in drept sa le solicite.”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fnuass ContSters166822 ContSters166822 Buna ziua, ce facem cu sumele de recuperat din FNUASS, pentru care nu am depus cerere in termen de 90 de zile si pe care nu pot sa le mai recuperez incepand ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume de la fnuass - oug nr. 36/2010 tamina tamina Buna ziua, dragi colegi de forum.. Va prezint adresa pe care am trimis-o CNAS privind termenul de prescriptie al indemnizatiilor platite de angajator si ... (vezi toată discuția)
Refuz plata concediu medical ion predescu ion predescu poate fi refuzat la plata un concediu medical datorita faptului ca salariatul nu a prezentat adeverinta de stagiu de cotizare nefacand dovada ca este asigurat, ... (vezi toată discuția)