avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cu titular decedat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cu titular decedat

Buna ziua,
Mai am o nelamurire: socrul meu, care a decedat in luna august 2011, a avut un card de credit care, al momentul decesului avea o descoperire. In ce masura sotia sau soacra mea pot fi obligate sa plateasca acest card,avand in vedere ca masa succesorala este 0, decedatul neavand nici un fel de bunuri, iar contractul nu are o polita de asigurare de viata.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: b21xrd , utilizator 09:18, 22 Februarie 2012
Daca nu exista masa succesorala, nu deschideti succesiunea, altfel, veti mostenii si datoriile defunctului.
Problema este ca socrii mei au un proces cu statul, legat de niste despagubiri.I situatia in care socrul meu a decedat si era parte in proces, soacra mea poate incasa despagubirile, in cazu in care castiga?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea dupa deces jackelina jackelina buna ziua. am si eu o intrebare legata de succesiunea dupa deces. socrul meu face 6 luni acum in octombrie de cand a decedat si tb sa ii facem succesiunea , ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune mormant fodoreanuv fodoreanuv M-ar interesa cat costa o taxa succesiune mormant (vezi toată discuția)
Raspundere patrimoniala mostenitori b21xrd b21xrd Buna seara, As vrea sa va expun o situatie: socrul meu a decedat in august 2011,si avea un card de cumparaturi la o banca,care avea atasata o asigurare de ... (vezi toată discuția)