avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... dosar inscriere Academia de politie Bucuresti
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

dosar inscriere Academia de politie Bucuresti

Termin anul viitor liceul si as dori sa stiu ce trebuie sa contina dosarul de inscrire la Academia de politie si conditiile prevazute in acest sens;si unde as putea sa intru pe internet pt. a ma putea documenta in acest sens...si parerile d-voastra daca se poate....
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:09, 23 Februarie 2012
Intrati pe site-ul Academiei la rubrica studii - admitere si acolo gasiti tot ce va trebuie.
Am incercat sa intru dar nu reusesc...mi-ati putea spune daca se tine cont de media de la bac sau media de la purtare din anii de liceu...
un site in care gasiti raspuns la intrebarile dvs. este [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

derogare nota purtare . buna ziua. am terminat anul acesta liceul si am luat bac-ul. ... L Moise L Moise Buna ziua. Am terminat anul acesta liceul si am luat bac-ul. Vreau ca in primavara sa dau la subofiteri la Campina . Problema este ca am media 8,75 la purtare ... (vezi toată discuția)
Copil de cadru militar declarat neadmis la liceul militar, după etapa de departajare a mediilor finale a candidaţiolor declaraţi admişi la celelalte etape printre. ContSters160566 ContSters160566 Bună seara. Am o problemă puţin mai complicată cred... şi anume: Anul trecut, fiul meu, copil de cadru militar în activitate, s-a decis să se ... (vezi toată discuția)
Transfer dintr-un liceu in altul DaNuTT09 DaNuTT09 Anul acesta am intrat intr-un liceu. Parerea mea despre acest liceu este o parere proasta. Pana la sfarsitul semestrului raman sa vad daca ma acomodez sau nu, ... (vezi toată discuția)