avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Derogare nota purtare . Buna ziua. Am terminat anul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Derogare nota purtare . Buna ziua. Am terminat anul acesta liceul si am luat bac-ul. ...

Buna ziua. Am terminat anul acesta liceul si am luat bac-ul. Vreau ca in primavara sa dau la subofiteri la Campina . Problema este ca am media 8,75 la purtare .Ma poate ajuta cineva cu o solutie (petitie,audienta,cerere) in acest sens? Si unde anume se depun ? Cunoasteti pe cineva in aceeasi situatie care a avut castig de cauza?
Mentionez ca am nota scazuta la purtare pe motiv de absente.
Cel mai recent răspuns: L Moise , utilizator 13:25, 3 Septembrie 2024
Buna ziua!
Cel mai indicat ar fi sa intrati pe site.Gasiti numere de telefon,adresa de email,chiar si o sectiune unde se depun cereri si petitii.Ei stiu cel mai bine sa va raspunda.
Pe ce site?

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Cel mai indicat ar fi sa intrati pe site.Gasiti numere de telefon,adresa de email,chiar si o sectiune unde se depun cereri si petitii.Ei stiu cel mai bine sa va raspunda.

deci....nu mi-ati raspuns la intrebare. Ce site???MAI, Inspectorat....etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Media la purtare si admiterea la scolile de politie. RobertChristian RobertChristian Buna ziua, as vrea sa particip la concursul de admitere desfasurat de scoala de agenti de politie. Problema mea este ca din cauza absentelor media mea la ... (vezi toată discuția)
Media purtare liceu Mediapurtatorului Mediapurtatorului In 2014 am terminat liceul și am început facultatea. Acum sunt anul 4 însă îmi doresc sa aplic pentru încadrarea din sursa externa la IGPR. Aceștia cer ... (vezi toată discuția)
Dosar inscriere academia de politie bucuresti bianchita bianchita Termin anul viitor liceul si as dori sa stiu ce trebuie sa contina dosarul de inscrire la Academia de politie si conditiile prevazute in acest sens;si unde as ... (vezi toată discuția)