avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot face pe cineva sa plateasca o rata la banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot face pe cineva sa plateasca o rata la banca

am facut un credit la banca si am cumparat o masina pe numele meu!!!m-am despartit de prietenul meu si el a zis k plateste creditul si sa-i las lui masina!!!masina ulterior a vandut-o si acum el zice k nu mai plateste rata la banca!!!pot face ceva k el sa plateasca???
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , Avocat 00:39, 21 Februarie 2009
Privitor strict la credit, acesta fiind pe numele dvs., banca va va solicita sa achitati dvs. ratele si va va urmari pentru neplata.Doar daca ati avut inspiratia sa-l puneti pe "prieten" co-debitor sau girant, puteti sa il faceti sa plateasca.
am inteles bine????, el a vandut masina? din cate ati spus , masina era pe numele d-voastra,deci el nu ar fi putut sa o vanda valabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt girant stupineany stupineany AM O MARE PROBLEMA. Sunt girant la o persoana care nu plateste ratele. Persoana in cauza detine un apartament+ alte bunuri. Eu sunt chirias dar am ... (vezi toată discuția)
Achizitie casa cu imprumut banca, necasatoriti deea696969 deea696969 Buna ziua , Avem urmatoarea situatie , o ruda doreste sa-si cumpere o casa impreuna cu prietena sa [necasatoriti]. Familia fetei o ajuta cu 10 lei , si ... (vezi toată discuția)
Divort rapid, minor, pensie alimentara, partaj rate - noul cod civil sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este cea mai rapida metoda de a divorta rapid, in urmatoarele conditii: - suntem casatoriti de 3 ani, avem un copil ... (vezi toată discuția)