avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mutarea detinutilor dintr un penitenciar in altul...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mutarea detinutilor dintr un penitenciar in altul...

pe ce cale s ar putea sa fie transferat un detinut din rahova int un penitenciar din provincie???multunesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:07, 26 Februarie 2012
Se face cerere pe cale administrativa daca indepliniti anumite conditii.
cererea pe cale administrativa o poate depune chiar detinutul insusi si in ceea ce piveste conditiile...domiciliul familiei si starea precara de sanatate a parintilor...ar fi deajuns?a dura mult procedura asta?
Atat dumneavoastra (sau alt membru al familiei), cat si persoana care efectueaza pedeapsa privativa de libertate, puteti face o cerere catre Administratia Nationala a Penitenciarelor, in care sa solicitati transferul catre alt penitenciar din tara, motivat de aspectele invocate de dvs
cu cererea e mai complicat deoarece conteaza si capacitatea penitenciarului adica daca au spatiii de detinere disponibile, mai conteaza si profilarea penitenciarului si in ce regim este persoana interesata .
cel mai sigur este cu o afacere judiciara pe civil de exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea conditionata alexandra.dinica alexandra.dinica in cazul in care s.a facut transferul unui detinut din Italia in romania,la rahova si are deja indeplinita fractia ptr eliberare conditionata, mai este nevoie ... (vezi toată discuția)
Cerere transfer penitenciar tm_maria tm_maria Buna ziua,va scriu cu speranta ca aici voi primi niste raspunsuri la intrebarile mele si am incredere ca acestea sunt competente si indrumatoare.Iubitul meu a ... (vezi toată discuția)
Persoana condamnata cu executare- cum poate fi transferata mai aproape de domiciliu? gabytza79 gabytza79 Logodnicul meu,domiciliat in Resita,a fost judecat intr-un dosar la Valcea,a primit o sentinta de 3 ani cu 9 luni cu executare si dupa 2 saptamani de ... (vezi toată discuția)