avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere transfer penitenciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere transfer penitenciar

Buna ziua,va scriu cu speranta ca aici voi primi niste raspunsuri la intrebarile mele si am incredere ca acestea sunt competente si indrumatoare.Iubitul meu a fost arestat pe teritoriul germaniei si apoi adus la penitenciarul rahova din bucuresti.sa aflat în carantină de timp de douăzeci şi unu de zile acum sa terminat perioada de carantina si a completat o cerere de transfer ca sa fiie aduce la timişoaradoar ca inca nu a primit nici un răspuns.stiu ca aceste demersuri necesită timp doar ca as dorii să ştiu ce pot face eu sau familia lui.ulterior am vorbit cu un avocat si acesta mi-a zis ca oricum va fi adus ls timisoara,deoarece aici se afla dosarul lui,fapta este savarsita in timisoara iar el a fost arestat in germania pe baza unui mandat european si din cate am inteles demersurile extradarii cereau sa fie adus prima oara la bucuresti.Pe scurt,doresc sa aflu mai multe despre aceste proceduri sau macar cum pot sa fac acea cerere sa-l aduca aici sau daca pot eu nefiind casatorita cu acte sau trebuie familia sa faca demersurile.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: tm_maria , utilizator 21:57, 7 August 2014
Dacă a făcut el însuși cererea, dvs. nu mai trebuie să faceți, să aștepte răspunsul.
Puteți citi Legea 302/2004 și Legea nr. 254/2013, privind executarea pedepselor si a masurilor privative de libertate
Va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se aduce un urmarit international? looly looly Buna ziua. As dori sa va intreb unde se aduce un urmarit international prins in italia?Stiu ca a fost prinsa, pentru ca este femeie , in Torino si adusa in ... (vezi toată discuția)
Intreruperea prescriptiei executarii pedepsei mai opereaza cand condamnatul a fost pus in libertate? avav avav Buna seara, dragi colegi. Am o speta tare incurcata in penal, mai exact pe prescriptia executarii pedepsei. Iata cum sta situatia: in anul 2001, se judeca si ... (vezi toată discuția)
Extradarea marinella marinella Arestat in Italia pt.o fapta savarsita in anul 2000 (16 ani).A executat 10 luni de arest preventiv in Italia in asteptarea extradarii.Am deschis proces ca sa ... (vezi toată discuția)