avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare nume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare nume

am un apartament pe numele X ce il purtam inainte de divort
trebuie sa schimb actele apartamentului dupa ce am divortat sa le am pe numele meu Y de acum?
mentionez faptul ca sotul a decedat( a carui nume X il purtam inainte de divort si pe care este apartamentul)
SAU ACTELE RAMAN PE NUMELE VECHI?CE DEMERSURI AR FI?
VA MULTUMESC!!
Cel mai recent răspuns: scuriu , utilizator 13:10, 22 Februarie 2012
Nu este necesar sa schimbati actele apartamentului, este suficient sa faceti dovada ca la data incheierii actelor aveati respectivul nume. In caz de necesitate dovada o faceti cu o copie dupa certificatul de casatorie, cartea de identitate, hotararea de divort. La nevoie puteti obtine chiar si un istoric al numelui dvs. de la serviciul de evidenta a persoanelor.
VA MULTUMESC MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura administrativa schimbare nume wazz wazz Buna ziua, In urma divortului am pastrat numele fostului sot si pe cel de fata adica acelasi nume ca in timpul casatoriei si anume XY. De atunci au trecut ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate maria.porru@laposte.net maria.porru@laposte.net Buna ziua, Ultima mea carte de identitate a fost eliberata acum zece ani. Intre timp m-am casatorit in strainatate si mi-am schimbat numele. In momentul de ... (vezi toată discuția)
Fetita cu numele tatalui, pe certificatul de nastere sunt trecuta cu numele sotului dar pasaportul il am pe numele vechi - pot intra in romania cu ea fara probleme? roxita roxita sunt cetatean roman, rezident in australia.cand m-am casatorit mi-am schimbat numele in australia dar pasaportul e pe numele vechi X, iar pe certificatul de ... (vezi toată discuția)