avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca

Buna ziua
Poate sa-mi spuna cineva daca s-a publicat Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 ? Ma intereseaza daca s-a publicat in Monitorul Oficial si in ce numar.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:53, 24 Februarie 2012
in 05.09.2011
Pe acest link gasiti o adresa emida de Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant - click unde scrie Contractul colectiv de muncă la nivel de ramură învăţămant este încă valabil !!!

[ link extern ]

De la data nasterii copilului aveti un termen de 6 luni pentru a promova actiunea in instanta ...
atunci sa refac cererea pe baza contractului colectiv de munca din 2010?
Imi puteti spune va rog numarul. In linkul ce mi l-ati trimis e vorba de Vrancea, e valabil pentru toate judetele?
Va multumesc
Este vorba despre Contractul colectiv de munca unic la nivel de ramura invatamant in adresa respectiva ... inregistrat la Ministerul Muncii sub nr.596/12.11.2007.
am inteles, va multumesc mult. O sa refac cererea pe baza acestuia.

Alte discuții în legătură

Neacordarea primei de nastere grete grete Sunt medic,am nascut in urma cu 4,5 luni si mi se refuza acordarea primei de nastere de catre unitatea angajatoare(spital)pe motiv ca nu este semnat contractul ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca LITERA LITERA Avem un de negociat un contract colectiv de munca la nivel de unitate fara sindicate reprezentative,dar cere s-au afiliat la o federatie sindicata la nivel de ... (vezi toată discuția)
Sindicat la nivel național... sau ce? cri5tian cri5tian Cum se pot organiza membrii unei categorii profesionale (barmani-ospătari) pentru a-și apăra interesele? Înființează un sindicat. Bun. Și ... (vezi toată discuția)