avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Deducere TVA contract leasing auto I.I
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Deducere TVA contract leasing auto I.I

Un leasing auto pe numele meu, il pot deconta pe I.I?

Trebuie sa fac contract de comodat pt aceasta?

Sau pt a deconta cheltuielile cu leasingul, combustibilul utilizatorul contractului de leasing trebuie sa fie I.I ?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 17:07, 22 Februarie 2012
contractul de comodat trebuie incheiat cu proprietarul masinii, deci cu firma de leasing, ceea ce nu prea este posibil in cazul dvs.

pentru a deconta cheltuielile de amortizare si alte cheltueili de exploatare, contractul de leasing trebuie sa fie pe numele intrep. indiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat auto adriana m adriana m Buna tuturor, spuneti-mi va rog,in cazul unui contract de comodat auto am voie sa trec la cheltuieli impozitul si/sau asigurarea pe masina care face obiectul ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuiala combustibil mari.a mari.a Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul unui angajat care vine cu masina personala la serviciu? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)