avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transfer la cerere de la consiliul judetean la o ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transfer la cerere de la consiliul judetean la o institutie centrala

Buna ziua!
Sunt functionar public la un consiliu judetean. Pot sa ma transfer la cerere la o directie judeteana a unei institutii centrale?
Cel mai recent răspuns: camelia david , utilizator 13:19, 28 Februarie 2012
nu. numai intre institutii de acelasi nivel...respectiv locale intre locale, centrale intre centrale. doar daca se poate apela la transferul in interes de serviciu, acolo merge.
este vorba de consiliu judetean si directie judeteana de statistica. Fiind ambele judetene nu sunt la acelasi nivel?
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2012
Nahema, utilizator
faceti confuzie...este o unitate teritoriala a INS, care se supune Legii nr.226/2009, deci face parte din administratia publica centrala. din pacate nu se poate confunda cu unitatile administrativ teritoriale care au autonomie locala si se supun Legii nr.215/2001, cum ar primaria, consiliul local, consiliul judetean si serviciile sau directiile subordonate acestora.
deci, pe scurt, ramane valabil ce am scris mai sus
am si eu o intrebare, dar intre consiliul local si consiliul judetean se poate face acest transfer in interes de serviciu. ordinea de la CL la CJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutia prefectului - administratie publica centrala sau locala? andrebety andrebety Poate un functionar public care lucreaza la Institutia Prefectului sa se transfere la cerere la o institutie aflata in subordinea unui minister, institutie ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren ndbihor ndbihor As dori sa aflu ce conditii trebuie indeplinite si care este procesul prin care as putea concesiona teren de la primarie... Va multumesc anticipat! Cu ... (vezi toată discuția)
Interpretare text de lege aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Doresc urgent un raspuns. Va dau un articol din Lg 215/2001, legea administratiei publice locale: art 91, alin.(4) lit. d) \\"consiliul judetean acorda ... (vezi toată discuția)