avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii

buna ziua
imi puteti spune va rog ce declaratii trebuie depuse pana la 25 feb daca in ianuarie am depus decl 100 iar in februarie firma a facut angajeri de personal pe data de 8 febroarie
multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:50, 22 Februarie 2012
D 112 depuneti pana pe 25.03.2012.
D 010 in 30 zile de la data angajarii daca nu aveti contribuiile salariale in vectorul fiscal deja.
In acest caz trebuia sa depuneti D 112 pe zero de la data cand ati fost luat in evidenta ca si platitor de contributii salariale.Verificati pe mfinante.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 la infiintare maka67 maka67 Buna ziua, La declaratia 010 care se intocmeste si se depune la finante in maxim 30 zile de la infiintare(Declaratia de inregistrare-1), ce vectori fiscali ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 112 Omnia Element SRL Omnia Element SRL Buna ziua, as vrea si eu sa intreb in legatura cu depunerea declaratiei 112.Acum doua zile am primit o hartie privind depunerea acestei declaratii. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 cod1 cod1 Buna cred ca am facut o greseala am trimis electronic decl.100 pe trimestrul 4 /2012 dar fara suma va intreb daca este o problema grava si cand trebuie sa ... (vezi toată discuția)