avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ''Anuleaza cererea ca insuficient timbrata''
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

''Anuleaza cererea ca insuficient timbrata''

am introdus o actiune in despagubire .am fost citat cu mentiunea taxa judiciara de timbru 39 lei si timbru judiciar 0,3 lei . in acea zi am achitat 2 taxe de timbru de 39 de lei , insa nu am observat ca pe chitanta apare doar suma de 2 lei . am depus chitanta +timbre .La primul termen actiunea a fost anulata ca netimbrata(admite exceptia insuficientei timbrari). Ce mai pot sa fac? mai pot sa deschid inca o actiune si sa timbrez corect(daca mai sunt in termen) sau nu mai am nici o alta solutie
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:48, 23 Februarie 2012

deschideti inca o actiune si timbrati corect!

cola a scris:
Ce mai pot sa fac? mai pot sa deschid inca o actiune si sa timbrez corect(daca mai sunt in termen) sau nu mai am nici o alta solutie

Exact aceasta este unica solutie: nu apelati/recurati hotararea pe care o veti primi in aceasta cauza si investiti instanta cu o noua cerere de chemare in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru ioanandrei ioanandrei va rog,sa ma ajutati in lamurirea unei situatii. 1.cererea de chemare in judecata se face in tribunal: Instanta constata ca este o cerere ... (vezi toată discuția)
Ce este darea in debit cezarad cezarad Buna. Ma confrunt cu o problema. Am introdus la Tribunal o Actiune in constatare, pe care am timbrat-o cu 39 lei (conform vechii legi a Taxelor de timbru). ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol ? ioana_26 ioana_26 buna ziua ! am depus la judecatorie o actiune in pretentii ,fiind netimbrata judecatorul a invocat exceptia netimbrarii cererii si printr-o sentinta civila se ... (vezi toată discuția)