avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit D100 trim IV pe 0
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

D100 trim IV pe 0

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine, am depus D100 la trim IV pe 0 (desi nu trebuia sa o depun), iar la trim III am avut profit de 72 lei. Trebuie sa depun declaratie rectificativa? sau ma pot regla in declaratia 101?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: anutza_2662 , utilizator 12:26, 25 Februarie 2012
depuneti rectificativa
Daca depun declaratie rectificatica la trim IV va trbui sa si platesc iar impozitul de 72 ron, pe care l-am platit si in trimestrul III?

Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
anutza_2662, utilizator
da asa este. v-a trebuie sa platiti acel impozit impreuna cu dobanzile si penalitatile calculate de la 25 ianuarie 2012 pana la data la care se face plata
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D100 ralu_uca ralu_uca Cu privire la modul de depunere al D100 pentru trimestrul IV La nivelul trimestrului III nu am avut de plata impozit pe profit, deci D100 a fost 0. Nu am ... (vezi toată discuția)
Imp pe profit claudiaP claudiaP Buna ziua, Pentru tim IV al anului 2011 depunem D100 la nivelul trim III? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Declaratie 100 trim 4 depusa pe 0 ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua Este gresit daca am depus declaratia 100 pe 0 la trim 4 in conditiile in care in primele 3 trim s-a platit impozit minim, iar trim 4 a fost ... (vezi toată discuția)