avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... unde legalizez o hotarare definitiva ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

unde legalizez o hotarare definitiva ?

Buna ziua,

Am avut un proces la judecatoria Galati, acum nu mai locuiesc in Galati, hotararea am primit-o la noua mea adresa, spuneti-mi va rog, pot sa merg sa legalizez hotararea ramasa definitiva la judecatoria din orasul unde locuiesc acum? pentru a nu mai face inca un drum pana la Galati? Prin aceasta hotarare am devenit proprietara unui apartament din Galati, unde trebuie sa ma prezint? care este procedura pentru intabulare, cadastru, carte funciara ?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:48, 22 Februarie 2012
legalizarea o faceti la instanta unde v-ati judecat pima data, mai exact la Galati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele dupa partaj Thimeea Thimeea Buna ziua \\"atasat\\" divortului am incheiat cu fostul sot si o tranzactie pentru bunurile dobandite in timpul casatoriei. Va rog frumos sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Act notarial corneltorcea corneltorcea Buna ziua , vreau sa cumpar o casa si un teren extravilan , iar proprietarul a devenit de curind proprietar pe aceste bunuri (teren si casa ) in urma unei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am in momentul de față o problemă. doresc sa deschid ... madalina_pt madalina_pt Buna ziua, Am in momentul de față o problemă. Doresc sa deschid o asociație impreuna cu sora si tatal meu (o asociatie de animale) cu sediul social in ... (vezi toată discuția)