avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Frauda net
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Frauda net

Am o mare problema si nu stiu ce sa fac.Acum ceva timp am primit un mail de genul
Hello

Let me present to you one of the largest worldwide enterprises where I work as a permanent manager of HR department.

Our company covers a wide range of businesses:
- property
- bank account operations
- transportation and logistics
- private enterprise service
- etc.

We are grateful to offer Europen citizens several open positions as local manager:
- salary 2.500 euro + bonus
- part-time job
- optimal timetable


If you are interested in this job, please, send us your contact information:
h r @ c o r p m a i l e u r o p e . n e t (please delete spaces in email address before sending us your cv)
First name:
Surname
Country of residence
Place of residence
E-mail box
Contact phone number

Am raspuns la acest mail....PAna la urma s-a ajuns la o situatie de genul.Mi s-a livrat o suma de bani in contul meu,am scos aceasta suma si am trimis'o prin western union cf unor detalii primite prin un mail ulterior.Pana la urma m-a sunat banca la care am card si mi s-a spus ca a primit o plangere cum ca banii au fost livrati gresit in contul meu.Intre timp am mai primit o suma de bani in cont,am anuntat banca care mi-a blocat cardul si a verificat situatia.Intre timp le-am pus la dispozitie toate mail-urile primite si trimise.Al doilea transfer a fost returnat si in privinta primului transfer si-au dat seama ca sunt nevinovata si o sa imi deblocheze cardul.Dar nu stiu ce sa fac mai departe.Va rog sfatuiti'ma pt ca sunt intr-o mare stare de stres!!!

Nu stiu pe cine sa anunt.Tb sa fac o plangere ceva? unde?Va rog sa imi raspundeti!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
Maria_26, utilizator
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 16:22, 22 Februarie 2012
Din moment ce banca v-a lamurit cu privire la aceasta situatie,nu vad de ce sunteti stressata.Solicitati bancii un raspuns scris cu privire la aceasta situatie.
Banca a spus ca in zilele urmatoare voi primi si o notificare scrisa dar ma gandeam ca poate mai trebuie sa anunt pe cineva,sa ma duc la politie sa fac plangere?nu stiu exact ce sa fac.
Si banca nu s-a hotarat inca daca imi cer banii inapoi.daca ii cer habar nu am de unde sa ii iau...cu toate ca in mailurile trimise catre banca am atasat si dovada trimiterii banilor primiti mai departe conform instructiunilor primite pe mail.
In acest caz,asteptati documentul respectiv,dupa care in cazul in care nu sunteti lamurita putem sa va oferim un sfat.De ce va speriati?!
nu m-am intalnit niciodata cu asa ceva(sunt chestii care pt mine se intampla doar in filme) nu stiu daca eu am facut ceva ilegal,daca e posibil sa fiu acuzata de ceva.Am mai citit de un asemenea caz ,exact in aceeasi situatia si cum ca ar fi primit citatie la tribunal.Eu sunt inocenta...cel mult potfi acuzata de credulitate si prostie.
Asteptati pozitia oficiala a bancii,doar in acel moment putem sa va sfatuim in legatura cu aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu compania ryanair sicka90 sicka90 Buna ziua, Va aduc la cunosinta urmatoarea problema: In data de 20.10.2020, eu, impreuna cu sotia am avut un zbor catre Londra. Nu am avut bagaje de cala, ... (vezi toată discuția)
Law society din mare britanie! praetore praetore Ati auzit ca in Marea Britanie au facut mai usoara accederea la nivelul de solicitor si barrister...si chiar intr-un fel cele 2 profesii s-au unificat...in ... (vezi toată discuția)
Buy real passport,birth certificate,( mazzini865docs@gmail.com ) drivers license,ielts,visa, id card etc whatsapp.... +447732429321 jailladad jailladad Buy Real Passport,Birth certificate,( mazzini865docs@gmail.com ) Drivers license,IELTS,Visa, ID card etc whatsapp.... +447732429321 TOEFL, ESOL Certificates ... (vezi toată discuția)