avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... garantii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

garantii

timp de aproape un an ni s.au oprit garantii care teoretic trebuiau virate in conturi separate de salariu.aceste conturi nu exista si nici banii?firma fiind in insolveta cum mai putem recupera aceste garantii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 22 Februarie 2012
Daca firma este in insoventa aceste garantii ar trebui sa fie inscrise in masa credala ... luati legatira cu administratorul judiciar / lichidatorul sa vedeti daca sunteti pe lista creditorilor ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii in cazul insolventei fostului angajator cornelis2013 cornelis2013 Buna seara,am rugamintea daca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat........am aflat ca de curand a intrat in insolventa firma la care am lucrat...si de la care ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie gestionar RespectamLegea RespectamLegea Lucrez la o firma care a intrat in insolventa prin reorganizare insa are toate conturile blocate. La angajare au deschis un cont in care au o virat o anumita ... (vezi toată discuția)
Proces litigiu munca Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Aștept de 2 ani plată concediului de maternitate de la angajatorul ce a intrat în insolvență. Toate procesele s-au terminat,toți ceilalți ... (vezi toată discuția)