avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... cum se poate proceda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

cum se poate proceda

Buna ziua,
As dori sa ma lamuriti si pe mine daca se poate. Am un magazin second hand si cineva din afara tarii ar vrea sa imi trimita cam 20 de tone de marfa. Cum as putea sa inregistrez marfa respectiva in gestiune. Nu sunt sigura ca are factura pe marfa. E colecta door to door.
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)
Transport marfa personala cu numere provizorii de olanda. mihaelaAN mihaelaAN As dori sa stiu daca ma poate lamuri cineva in urmatoarea problema,deoarece incerc sa aflu un raspuns dar nu gasesc nimic concret si am intrebat si un avocat ... (vezi toată discuția)
Magazin mobila second hand ncris78 ncris78 Pentru a vinde mobila second hand adusa din Germania, ce acte sunt necesare? Este nevoie de factura pentru achizitia marfurilor? Cum se tine evidenta contabila ... (vezi toată discuția)