avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport marfa personala cu numere provizorii de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport marfa personala cu numere provizorii de Olanda.

As dori sa stiu daca ma poate lamuri cineva in urmatoarea problema,deoarece incerc sa aflu un raspuns dar nu gasesc nimic concret si am intrebat si un avocat dar tot nu sunt lamurita complet.
Deci problema este urmatoarea: am achizitionat o duba pana in 3,5 tone din Olanda si masina acum are numere provizorii pentru 2 saptamani. As dori sa stiu daca in aceste 2 saptamani pot realiza un transport de marfa in Romania, Mai exact vreau sa merg in Anglia sa cumpar imbracaminte second hand de la depozite, asta inseamna ca voi avea facturi la ele si sa le aduc in tara. Marfa o voi cumpara pe firma iar masina este cumparata pe persoana fizica din Olanda. Daca voi face un contract de comodat intre mine si firma voi putea transporta marfa in Romania daca masina are numere provizorii si nu este inca inmatriculata in Romania? Masina in Romania o voi inmatricula imediat cum voi ajunge pe persoana fizica si pe viitor la fel voi face un contract de comodat intre mine si firma.Dar as dori sa stiu daca pot face acum acest transport cu numere provizorii, dat fiind faptul ca sunt aproape de Anglia si nu as vrea sa fac un drum gol catre Romania. Sper ca ma poate ajuta cineva. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Masina neinmatriculata pe numele meu in lucru pe firma de transport adriano451 adriano451 Buna ziua si cu deosebita stima ca intotdeauna pentru intreaga comunitate Avocatnet! Problema mea este urmatoarea: -am cumparat o duba de pana la 3,5 tone si ... (vezi toată discuția)
Tva achizitii masini second hand Dl_Sandu Dl_Sandu Un I.I. neplatitor de TVA achizitionez masini second hand din UE .Sunt obligat sa ma inregistrez ca platitor TVA pentru achizitia si vanzarea de masini ? ... (vezi toată discuția)