avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale decizie de plata accesorii finante
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

decizie de plata accesorii finante

buna ziua,astazi am primit prin posta de la finante o decizie referitoare la obligatiile de plata accesorii
cod 63...natura obligatiei fiscale : diferente de impozit anual de regularizat.....accesorii : 7.......total 7 accesorii
imi pute-ti spune va rog ce inseamna??? ce trebuie sa fac?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 18:18, 22 Februarie 2012
Sa platiti cei 7 lei.Probabail ati platit la un moment dat cu intarziere impozitul pe venit.
asta inseamna ca cele 7 accesorii inseamna 7 lei.?......ce bine ca nu e mai mult
va multumesc
Eu nu am notificarea sa va pot spune cu certitudine.Dar nu pot fi 7 accesorii pentru o singura contributie,deci am presupus ca suma este de 7 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie si titlu executoriu 122 lei tony_gabrian tony_gabrian Am primit Somatie si titlu executoriu in acelasi plic, pentru suma de 122 lei cu explicatia la natura obligatiei fiscale : \"Diferente de impozit anual de ... (vezi toată discuția)
Impozit sanatate mihai1977 mihai1977 buna ziua, sunt persoana fizica autorizata si lucrez in domeniul informaticii. Am autorizatia din 2006 Luna trecuta am primit o instiintare de la CAS ca nu ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu si somatie piena piena Va rog ma poate indruma cineva cam cum ar trebui sa procedez in urmatoarea problema: am primit astazi prin posta un titlu executoriu si o somatie referitoare ... (vezi toată discuția)