avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Care este procedura de divort in caz ca nu ai de unde lua extovarasul,nevazut de 5 ani,fara copii minori,fara proprietati comune?Bineinteles se cauta varianta law cost.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 18:27, 22 Februarie 2012
divortul prin instanta.Se formuleaza actiunea de divort sotul fiind citat la ultimul domiciliu si in plus se va cita si prin mica publicitate pentru orice eventualitate.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
ContSters82289, utilizator
Introduceti o cerere de chemare in judecata pentru pronuntarea divortului fara pretentii la instanta de la domiciliul paratului, o copie a actului de identitate al sotului va va ajuta in acest sens.
Introduceţi acţiune la judecătorie, arătaţi care este ultimul domiciliu cunoscut al "extovarăşului", dar în prealabil interesaţi-vă la evidenţa populaţiei, pentru a putea dovedi că aţi depus toate diligenţele pentru a afla domiciliul pârâtului.

În final, va fi citat prin publicitate.

În ce priveşte costurile, vă asigur că "law cost" nu este totuna cu "low cost".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Cum divortez in lipsa sotiei? ContSters173779 ContSters173779 Buna seara,va rog sa-mi spuneti cum as putea divorta,sotia ma parasit de o luna ,nu stiu unde este si nu avem copii cum sa procedez,pe ce motiv ,mai e nevoie ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa - cum se procedeaza? andre77 andre77 Situatia se prezinta in felul urmator: El si Ea casatoriti de vreo 30 de ani, El a parasit domiciliul conjugal de vreo 2-3 ani. Exista un copil, dar major si ... (vezi toată discuția)