avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum divortez in lipsa sotiei?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum divortez in lipsa sotiei?

Buna seara,va rog sa-mi spuneti cum as putea divorta,sotia ma parasit de o luna ,nu stiu unde este si nu avem copii cum sa procedez,pe ce motiv ,mai e nevoie sa merg la mediator?
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2013
ContSters173779, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 19:42, 22 Octombrie 2013
Va adresati judecatoriei de care apartineti si aratati ca nu ii cunoasteti actualul domiciliu. Va fi citata prin mica publicitate probabil.
Ati incercat sa o cautati? Stiti ca v-a parasit sau o fi prin vreun spital?
Lucreaza undeva in tara nu imi spune unde.
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2013
ContSters173779, utilizator
Mergeti la mediator pt procedura de informare privind beneficiile medierii. Neavand copii puteti sa divortati la notar, insa numai prin acordul (ceea ce presupune si prezenta) ambilor soti.
Daca nu o gasiti, nu se prezinta la mediator, atunci va tb sa introduceti actiunea in instanta si sa probati cu martori motivele de desfacere a casatoriei.
este obligatorie medierea in procesele de divort. fara parcurgerea acestei etape instanta va respinge actiunea.

Alte discuții în legătură

Cum sa ma protejez LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL Sunt casatorita, am un copil de 4 ani si vreau sa divortez. Am unde locui, financiar stau bine......sotul este un om violent si imi este frica pt copil si pt ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez sa pot intra in posesia mostenirii nicoletamihu nicoletamihu Am o problema mai delicata pe care incerc sa o rezolv de cateva luni, dar primesc mai multe variante, toate dificil de realizat. Este vorba de un apartament ... (vezi toată discuția)
Divort mediator1 mediator1 Buna seara.Eu sunt plecata de la sotul meu de mai bine de un an jumate.Cauza plecarii a fost boala de care sufera el( skizofrenie paranoica).Pe parcursul ... (vezi toată discuția)