avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier - cum pot afla care este stadiul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier - cum pot afla care este stadiul dosarului?

salutare acum ceva timp am lovit usor o masina frontal ,nu au fost victime doar pagube materiale .eu avand o alcoolemie de 0.73 la etilotest s-au recoltat probe b
iologice ,rezultand 1.30 si 1.20 la a doua proba .acidentul a fost in 2010 luna iulie ,am achitat la notar celeilalte parti reparatia ,nu am primit de la politie nici pana acum nici un rezultat la parchet la fel nimic ce pot face in acest caz cu multumiri
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:36, 22 Februarie 2012
Verificati in prealabil unde se afla dosarul ( la politie sau daca a fost inaintat parchetului ) si apoi formulati o cerere prin care solicitati sa va fie comunicat care este stadiul dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie - cat poate dura intocmirea dosarului penal de catre politie? ilie50 ilie50 Buna ziua. Cat poate dura intocmirea dosarului penal de catre politie? Fapte: in data de 11 decembrie 2010 am fost oprit de o patrula (nu de rutier), verificat ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in data de 1 august 2021 la ora o3 10 dimineata am ... alexandru.31 alexandru.31 Buna seara! In data de 1 August 2021 la ora o3 10 dimineata am fost oprit de un echipaj de Politie pentru o verificare de rutina, mi sa cerut documentele la ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima buna seara. am fost implicat intr un accident ... mimisikuuu mimisikuuu Accident cu victima Buna seara. Am fost implicat intr un accident rutier in urma careia o persoana care traversa strada neregulamentar a fost acrosata si ... (vezi toată discuția)