Lucrez intr-o firma de cadastru. In timpul liber, deci dupa ce plec acasa ma ocup cu produse cosmetice AVON.
Sunt un mic distribuitor care cumpar produse atat pentru familie cat si ptr. apropiati.
Directorul societatii unde lucrez a aflat ca vand produse si mi-a interzis acest lucru deoarece altfel risc sa-mi pierd slujba.
Mi-a spus ca nu am dreptul sa mai ma ocup cu alte activitati in afara job-ului meu.
Mentionez ca nu am retea si nici nu plec din timpul lucrului sa vand produse, nu am magazin de comercializare...ci pur si simplu cumpar ptr. mine si ptr. cei care vor cate ceva si le aduc.
Este vreo LEGE care impune acest lucru, cum ca daca te mai ocupi cu altceva in afara serviciului, directorul unde ai un job permanent iti poate desface contractul de munca???
Am fost deja amenintat sa renunt.
multumesc.
multumesc, pana aici am inteles
acum daca aduc produse si le dau colegilor care mi-au cerut cate ceva, dar asta o fac DOAR IN PAUZA DE MASA, am dreptul???
deci nu in orele de lucru ci doar in pauza
Dar la baie aveti dreptul sa mergeti in timpul programului? Eu sper ca da... Atata vreme cat nu va afecteaza activitatea in firma, puteti sa dati altor persoane catalogul. Cand il studiaza e problema lor. In orice caz, ma indoiesc acum ca activitatea asta a dvs e atat de intensa incat sa nu mai poata seful de asta!
Clauze
malice
Poate o firma sa-mi interzica dreptul de a profesa dupa programul de lucru si in timpul liber pe durata CIM ,in acelasi domeniu in care sunt angajat la firma ... (vezi toată discuția)