avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 394

facturile pentru care am emis bon fiscal, pentru persoane juridice, se includ in declaratia 394?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
Mirelascu, utilizator
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 19:54, 22 Februarie 2012
Da.
Banuiesc ca le-ati si si inregistrat in contabilitate.si atunci va aparea la decl.394 la livrari ..:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl 394 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca facturile emise pe persoane fizice (marfa livrata prin curier) se declara in decl 394. Multumesc! (vezi toată discuția)
Declaratia 394 kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Pana in prezent am vandut marfa numai pe baza de facturi(si chitante) si existau corelatii intre decl. 300 si 394. Acum vindem si la persoane ... (vezi toată discuția)
Cum corelez decontul 300 cu declaratia 394 ? eu_contabilul eu_contabilul Buna ziua, In trimestrul 1/2012 am avut o factura catre o persoana juridica platotoare de tva si declaratia 300 s-a corelat cu 394 (randul 17 din 300 cu ... (vezi toată discuția)